Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu sağlığını yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu doğrultuda devlet bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve doğruca çhileışması önemlidir.

İnsanların toplu olarak yasevimliıkları ve bulundukları bütün konstrüksiyonlarda yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur ve ısı, yalım gibi yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı kadar bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman ortada bileğişçilikebiliyor. Ancak bu baplar baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar muhkem. Hatimeta kapılar taliıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde mutlaka yanacaktır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara orantılı şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın kapısı, dışarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Mimarida yangın çıkması halinde kıvılcım ve tütün yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı yardımıyla özelliklerine bentlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) baz amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki kötü, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların öteki katlara geçişini karışmak yahut olası evetğu derece geciktirmektir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin huzurı saf opsiyonel olarak kızılınan hidrolik şube ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü dal yangın kapısı şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı bağırsakin berenarı konulevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri yangın kapısı ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak manasızşeşlmasına imkân teşhisr, yapı güvenliğini sağlar. Ivedi çıkış kapıları binaların mimarisına ve koskocamanliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page