Ne demek?

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile işlemlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının katı esna son derece farklı bedel skalasına sahiptir.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı hızlıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana ilişkiiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Binalarda belli başlı standartlarda mevzi alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları Yangın Kapısı dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıdem esrarın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page